top of page

Aanbod

Bij elke nieuwe patiënt wordt eerst voorgesteld om - ongeacht de aangegeven klachten of doelen - een voedingsanalyse uit te voeren. Hierbij zal de patiënt gedurende 2 weken bijhouden wat hij of zij eet. Aan de hand hiervan wordt een voedingsplan opgesteld en concreet advies gegeven. Dit als eerste stap om van eventuele klachten af te raken en jouw gezondheidsdoelen te bereiken. 

 

Daarnaast stellen we - afhankelijk van je specifieke klachten of doelen - laagdrempelige tests voor. Tijdens het intake gesprek met de voedingsdeskundige geven we aan welke tests het zinvolst zijn om mee van start te gaan en welke we indien nodig in een later stadium kunnen uitvoeren.

Super Health Food
Citrus
Super Health Food

Waarom ons?

Bij de Voedingspraktijk gaat de expert op zoek naar de oorzaak van je klachten in plaats van het oppervlakkig bestrijden van symptomen. Om dit te kunnen doen vertrouwen wij op tests die zeer laagdrempelig zijn en eenvoudig thuis kunnen worden afgenomen. Op basis van deze resultaten kunnen we gepersonaliseerd en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies geven. Meten = weten, zo besparen we onszelf van giswerk en raak je efficiënter af van klachten en bereik je nog sneller je gezondheidsdoelen.

Contact

Sportstraat 40

9000 Gent 

+32471808923

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt!

bottom of page